Trīs jaunas Steam spēles, kuras, iespējams, tu palaidi garām (21. jūnijs)

- - No Comments on Trīs jaunas Steam spēles, kuras, iespējams, tu palaidi garām (21. jūnijs)

Steam plašumos bieži parādās lielie spēļu industrijas vārdi ar saviem lielbudžetu meistardarbiem. Taču ir jāatcerās, ka ir arī mazie spēļu izdevēji, kuri cer, ka viņus pamanīs. Mēs pamanām, tāpēc, lūk, trīs dažādu žanru spēles no mazākiem spēļu izdevējiem priekš visām gaumēm!

 

SunnySide

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 15. jūnijs
Izstrādātājs: RainyGames

SunnySide darbība norisinās klusā Japānas lauku pilsētiņā, kur ir obligātā lauksaimniecība, resursu vākšana, mājsaimniecība un socializēšanās. Par to arī šī spēle.

 

Messy Up

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 14. jūnijs
Izstrādātājs: Liquid Meow

Lūk, vēl viena no tām pasteļtoņainajām multiplayer spēlēm. Messy Up sižets ir par divām komandām – viena komanda spēlē par mājdzīvniekiem, otra – par cilvēkiem. Mājdzīvnieku mērķis ir iznīcināt pasauli, galvenokārt tāpēc, ka viņu cilvēku saimnieki nepievērš tiem pietiekami daudz uzmanības, savukārt, cilvēku komandai ir jānovērš šīs darbības.

 

Troma Presents Poultrygeist

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 11. jūnijs
Izstrādātājs: Big Weasel Lil Weasel LLC, Mike Fallek

Troma ir kulta filmu kompānija, kas specializējas šausmu komēdiju šausmu filmās, un spēle Poultrygeist ir sava veida turpinājums 2006. gadā izdotajai filmai Poultrygeist: Night of the Chicken Dead. Šis turpinājums-kā spēle ir vizuālais romāns par “vistas slepkavību un zāles pļāvēja iznīcināšanu, kas tuvina pilsētu nemieriem un vēl spēcīgākiem maģiskiem draudiem”.

Dalīties ar rakstu: