GTA: Trilogy straumēšanas platformā Netflix ir lejupielādēta jau 30 miljonus reižu!

- - No Comments on GTA: Trilogy straumēšanas platformā Netflix ir lejupielādēta jau 30 miljonus reižu!

Netflix centieni paplašināties spēļu nozarē, šķiet, ir sekmīgi, vismaz vienā jomā. Saskaņā ar jaunākajiem datiem, ko apkopojis portāls mobilegamer.biz, GTA triloģija no Netflix Games ir lejupielādēta jau vairāk nekā 30 miljonus reižu.

Appmagic dati liecina, ka spēlētāji ir īpaši iecienījuši GTA San Andreas – tas ir ticis instalēts 20,5 miljonus reižu. GTA Vice City sasniedza 6,5 miljoni instalāciju, bet GTA 3 – 3,3 miljonus.

Ja apskatām ierīces, uz kurām tiek baudīti GTA meistardarbi, tad iOS operētājsistēmā San Andreas ir ticis instalēts 15,8 miljonus reižu, savukārt, Android operētājsistēmā tie ir 4,7 miljoni. Vice City gadījumā šis sadalījums ir 4,9 miljoni uz iOS un 1,6 miljoni uz Android. GTA 3 uz iOS tika lejupielādēts 2,4 miljoni reižu, taču uz Android 929 000. Lielākā daļa spēlētāju, protams, ir no Amerikas Savienotajām Valstīm.

Netflix turpina spert plašus soļus spēļu izstrādes nozarē. Līdz 2023. gada decembrim straumēšanas platforma strādāja pie vairāk kā 90 dažādu spēļu izstrādes un uzlabošanas.

Dalīties ar rakstu: