5 spēles, kuras ir vērts apskatīt Steam Next Fest 2024 laikā

- - No Comments on 5 spēles, kuras ir vērts apskatīt Steam Next Fest 2024 laikā

2024. gada Steam Next Fest norisināsies līdz 17. jūnijam, un līdz ar to vairākās spēles ir iespējams izmēģināt to beta versijās. Papildus tam, vairākām spēlēm ir pieejami arī īpaši piedāvājumi ar atlaidēm, kuras jūs, iespējams, jau kādu laiku gaidijāt.

 

I Am Your Beast

Steam

No spēles El Paso; Elsewhere izstrādātājiem nāk arī ši lieliskā spēle. I Am Your Beast ir pirmās personas action tipa spēle, kuras vizuālais noformējums ir veidots komiksu stilā. Spēlē jūs esat slepenais slepeno aģents, kurš ir spiests stāties cīnīties pret dažādām slepenām operācijām.

 

STRIDEN

Steam

STRIDEN ir pirmā spēle ko izstrādā 5 Fortress. Jūs kopā ar draugiem dosieties baisajā pasaulē, lai laupītu, izdzīvotu, būvētu un galu galā izbēgtu. Protams, ka būs jāizmanto dažādi ieroči, lai pa ceļam pārspētu savus ienaidniekus.

 

Duckside

Steam

Duckside ir viens no trakākajiem šī mēneša Steam Next Fest pieteikumiem – izdzīvošanas PvP/PvE spēle, kurā jūs kā galvenais varonis esat pīle. Izstrādātāji apgalvo, ka spēle jums atgādinās tādas spēles kā DayZ un Rust.

 

Enotria: The Last Song

Steam

Gaidāmā Souls stilam līdzīgā spēle, kur izstrādātāji ir iedvesmojušies no itāļu folkloras. Spēle rada neticami šausminošu atmosfēru, taču vienlaikus ir vizuāli lieliska. Enotria ļaus jums kā spēlētājiem pārņemt ienaidnieka lomu, izmantojot pareizās maskas.

 

 

Parcel Corps

Steam

Vienmēr ir patīkami, ja spēļu izdevēji izstrādā kaut ko atšķirīgu un jaunu, un tieši tāda spēle ir “Parcel Corps”. Tā ir spēle, kurā jūs strādājat par kurjeru uz velosipēda, kurš strādā, lai vienkārši iztiktu, līdz brīdim, kad ierodas jēlnaftas ģenerāldirektors, lai mēģinātu visu sagraut.

Dalīties ar rakstu: