Steam izlaiž jaunu paplašinājumu priekš ģimenēm!

- - No Comments on Steam izlaiž jaunu paplašinājumu priekš ģimenēm!

Uzņēmums Valve tikko izziņoja jaunu produktu, Steam Family, kas darbosies kā pilnīgi jauna ekosistēma. Steam Family aizstās Steam Family Sharing un Steam Family View. Valve paziņoja, ka tā lietotājiem sniegs “vienotu vietu, kur pārvaldīt tās spēles, kurām katrs ģimenes loceklis var piekļūt”. Tagad Steam Family ir pieejama tikai iekš Steam Beta.

Ziņojumā tiek minēts, ka tagad Steam Family var pulcēt pat piecus lietotājs. Steam Family “galva” visus lietotājus var pārvaldīt patstāvīgi. Tika apstiprināts, ka, neraugoties uz spēļu koplietošanu, lietotājiem būs piekļuve saviem individuālajiem spēļu sasniegumiem un Workshop failiem.

Viens no lielākajiem ieguvumiem ir tas, ka ģimenes locekļi var spēlēt tās spēles, kuras atrodas cita ģimenes locekļa Steam konta bibliotēkā pat ja šī persona tajā pašā laikā spēlē ko citu.

Steam Family ir iestrādāta arī īpaša vecāku kontroles mehānika. Tā ļaus vecākiem uzraudzīt spēlēšanas laiku un ierobežot piekļuvi nepiemērotām spēlēm, tērzēšanas funkcijām vai arī Steam veikalam. Produktā pastāv arī funkcija, kas ļaus gados jaunajiem lietotājiem “lūgt” pēc pirkuma iegādes, nosūtot paziņojumu vecākiem, lai tie to apstiprinātu vai noraidītu.

Valve arī apstiprināja, ka jebkura ļaunprātīga darbība spēļu laikā atsauksies uz visu Steam Family kontu. Ja jūsu mazais brālītis, spēlējot jūsu Steam bibliotēkas spēli, uzvedīsies nepareizi un saņems banu, jūs arī kā īpašnieks arī saņemsiet banu.

Dalīties ar rakstu: