Piecas lielākās Grand Theft Auto kartes!

- - No Comments on Piecas lielākās Grand Theft Auto kartes!

Viena no pirmajām domām, kas varētu asociēt spēlētāju ar Grand Theft Auto (GTA) ir spēles neticami reālitātei pietuvinātās kartes. Visu GTA karšu pamatā ir mūsdienu reālās pasaules pilsētas. Pie tam, varētu šķist, ka ar katru jauno spēles daļu kartes kļūst arvien lielākas.

Esam apkopojuši sarakstu ar piecām lielākajām GTA spēles kartēm un to izmēriem.

5. Liberty City (GTA 3)

Platība: 8,12 kvadrātkilometri

Pirmo reizi ar Liberty City varējām iepazīties iekš GTA 3 un pilsēta uzreiz kļuva par fanu iecienītu spēli. Tajā laikā tikai dažās vdeospēlēs bija radītas reāla izskata 3D pasaules kartes kā GTA 3. Atgādinājumam – pirmās divas Grand Theft Auto daļas tika pasniegtas 2D formātā, tāpēc Liberty City tajā laikā šķita kā nereāls solis uz priekšu.

4. Vice City (GTA: Vice City)

Platība: 9,11 kvadrātkilometri

GTA: Vice City, tika izdota tikai gadu pēc GTA 3 un tās karte nebija ievērojami lielāka par Liberty City. Patiesībā vairums spēlētāju, iespējams, pat nevarēja pamanīt atšķirību lielumā. Tomēr spēle tomēr piesaistīja diezgan daudz spēlētāju, tikai palielinot GTA franšīzes popularitāti.

3. Liberty City (GTA 4)

Platība: 16,14 kvadrātkilometri

GTA 4 atgriezās Liberty City, taču šoreiz karte bija ievērojami lielāka. GTA faniem, kuri visu mūžu ir bijuši GTA fani, vēsturiskās trešās franšīzes daļas kartes izpēte bija aizraujoša. GTA 4 joprojām tiek uzskatīta par vienu no labākajām jebkad radītajām videospēlēm.

2. San Andreas (GTA: San Andreas)

Platība: 38,2 kvadrātkilometri

San Andreas bija liels solis uz augšu salīdzinājumā ar Vice City. GTA: San Andreas kļuva par videospēļu kultu, ko iemīļoja visa vecuma cilvēku – tas, protams, palīdzēja radīt diezgan lielu ažiotāžu ap GTA franšīzi. Ikviens vēlējās iepazīt un izpētīt gan kartes kalnus, gan arī lielpilsētu, gan arī dažādās apkaimes.

1. Los Santos (GTA V)

Platība: 75,84 kvadrātkilometri

Lielākā GTA franšīzes karte ir Los Santos, kuru varam izpētīt iekš GTA V. To varam salīdzināt par ar nelielu pilsēta reālajā dzīvē. Šīs kartes izmērs ir līdzīgs visām pārējām GTA kartēm kopā. Kad 2013. gadā šī spēle pirmo reizi tika izdota, daudzi bija sajūsmā par iespēju izpētīt šo milzīgo pasauli. Pat tagad, kad spēle ir iznākusi jau desmit gadus, cilvēki joprojām atrod jaunus GTA V pārsteigumus.

Dalīties ar rakstu: