Samsung iepazīstina ar Windows 8 planšetdatoru „Slate”

- - 2 Comments on Samsung iepazīstina ar Windows 8 planšetdatoru „Slate”

Samsung Electronics, kompānija, kura pavisam nesen beidza tiesu darbus ar Apple par patentu pārkāpumiem, prezentējusi jaunu planšetdatoru – Slate. Šis dators sastāv no planšetes daļas un atvienojamas tastatūras daļas, tādējādi vizuāli atgādinot Asus Transformer piedāvājumus.

Jaunais Slate būs pieejamās ar divām dažādām specifikācijām. Jaudīgākais modelis tiek saukts par Slate 7, bet mazliet zemākas veiktspējas modelis par Slate 5. Abiem datoriem būs desmit punktu skārienjutīgs 11.6” displejs.

Samsung Slate 7 piedāvās FullHD (1920×1080) izšķirtspējas displeju, Intel i5 Ivy Bridge procesoru un 4GB operatīvo atmiņu. Savukārt, Slate 5 būs aprīkots ar jaunākās paaudzes Intel Atom procesoru Z2760, 2GB operatīvo atmiņu un HD (1366×768) izšķirtspējas displeju.

Katrā ziņā produkts ir ļoti interesants, kā arī pati Windows 8 operētājsistēma varētu radīt apvērsumu un radikālas izmaiņas planšetdatoru tirgū. Gaidīsim ātrāk oktobra oficiālo Windows 8 iznākšanu, lai redzētu gan jaunas iekārtas ar šo operētājsistēmu, gan ātrāk izmēģinātu to paši uz saviem datoriem/planšetēm u.c. iekārtām.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: