HP Pavilion DV6 – augsta veiktspēja biznesa kvalitātē!

- - No Comments on HP Pavilion DV6 – augsta veiktspēja biznesa kvalitātē!

Interneta veikals Dateks.lv piedāvā Hewlett Packard Pavilion DV6-6052EA portatīvo datoru, kurā ir otrās paaudzes i7 procesors un Radeon HD6490M grafiskā karte, par 629Ls!

Pavilion DV6 izceļas ar biznesa klases vizuālo izskatu un gludi nostrādāto dizainu. Alumīnija vāka pārklājums, kvalitatīvi nostrādātie korpusa sāni, kuros pieejams plašs paplašinājuma portu skaits – USB3.0, USB, VGA, HDMI, LAN, audio pieslēgvietas. Korpusa priekšpusē ir arī iebūvēts SD/MMC karšu lasītājs. Savu akcentu arī piešķir fona izgaismojums skārienjutīgajam paliktnim jeb touch-pad. Tā kā Pavilion DV6 ir jau rūpnīcā uzstādīta Windows 7 operētājsistēma, tad dators ir gatavs darbam dažu minūšu laikā. Lietotājam tikai jāizvēlas savi vēlamie reģionālie iestatījumi, atjauninājumu veikšanas iestatījumi un tas arī viss.

Tiklīdz operētājsistēma ir beigusi savu pirmās ieslēgšanas konfigurāciju, varam sākt uzstādīt mums nepieciešamo programmatūru. Testu nolūkos es sāku ar Call Of Duty Black Ops datorspēli, lai pārbaudītu uz ko ir spējīgs Intel Core i7-2360QM četrkodolu procesors savienojumā ar Radeon HD6490M grafisko karti, kurai ir izdalītā 1GB GDDR5 atmiņa (atmiņas resursi netiek ņemti no RAM).

Call Of Duty Black Ops tika spēlēts ar ekrāna natīvo izšķirtspēju – 1366 x 768 punkti, AA atslēgts, AF – bilinear, tekstūru kvalitāte – medium. Pie šādiem iestatījumiem, spēle spēja piedāvāt pienācīgu spēles procesu ar attēlu atjaunošanās skaitu ~ 30 kadriem sekundē (FPS). Ne mirkli nevarēja just, ka FPS nokristos zem 25, tā kā spēles process bija baudāms.

Vēl dažas lietas, kuras jāizceļ – iebūvētie Stereo skaļruņi no „beatsaudio”, kuri pat pie operētājsistēmas ielādes skanēja, salīdzinoši ar citiem portatīvajiem datoriem, ļoti kvalitatīvi.

Hewlett Packard Pavilion DV6-6052EA savā īpašumā varat iegūt Dateks.lv preču katalogā – DV6-6052EA par 629Ls!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: