Februāris – grafisko flagmaņu karšu debijas!

- - No Comments on Februāris – grafisko flagmaņu karšu debijas!

Nvidia GeForce GTX590 un AMD Radeon HD6990 – šīs ir divas grafiskās kartes, kuras, ļoti iespējams tiks oficiāli prezentētas februāra laikā.

Mazliet par šiem abu kompāniju „monstriem”…

Nvidia GeForce GTX590 būšot 3GB GDDR5 atmiņa, ar ko pietiks, lai varētu spēlēt savas iecienītākās spēles augstās, jo augstās izšķirtspējās. Ak, jā, tai ir divi grafiskie procesori, no kuriem katrs piedāvā 512 CUDA procesorus, kopsummā veidojot 1024 CUDA procesoru kopsummu. Tātad, reāli var teikt, ka šī karte ir kā divas GTX580, jo GTX590 nav apgraizītu iespēju GPU, kā tas ir bijis iepriekšējo paaudžu, divu grafisko procesoru, kartēm.

AMD Radeon HD6990 ir apgādāta ar 3072 straumēšanas procesoriem, 4GB GDDR5 atmiņu, kas darbojas sadarbībā ar 2×256 bitu atmiņas joslu, kas ir gan „šaurāka” par GTX590, kura piedāvā 2×384 bitu atmiņas joslu.

Par cenām gan vēl nekas nav īsti skaidrs, taču zināms, ka Radeon HD6990 cena būs atkarīga no tā, cik labi tā spēs konkurēt ar Nvidia GeForce GTX580 grafisko karti, kura jau šobrīd ir pieejama tirgū.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: