Eurocom nāk klajā ar jaudīgāko 15.6” portatīvo datoru

- - 4 Comments on Eurocom nāk klajā ar jaudīgāko 15.6” portatīvo datoru

Sākot ar pirmo februāri, būšot iespējams pasūtīt Eurocom River portatīvo datoru, kurš, uz doto brīdi, būtu jaudīgākais, 15.6” ekrāna diognāles, portatīvais dators pasaulē.

River atbalsta jaunākās paaudzes AMD un Nvidia grafiskos procesorus, kā, piemēram, Nvidia GeForce GTX485M, AMD Radeon HD6970M vai Nvidia GeForce Quadro FX3800M.

Runājot par operatīvo atmiņu, tad šajā portatīvajā datorā, to var ievietot daudz – līdz pat 32GB DDR3-1333MHz vai DDR3 1600MHz. Šāds atmiņas apjoms pieejams, pateicoties Intel septītās paaudzes čipsetu platformai – Huron River HM65.

Ja skatāmies uz procesoru atbalstu, tad Intel Sandy Bridge procesors arī ir atrodams šajā portatīvajā datorā. Pie tam, maksimums, kas pieejams komplektācijā, ir Intel Core i7-2920XM, kurš ir jaudīgākais mobilais procesors no Sandy Bridge paaudzes.

Eurocom River ir apgādāts ar 1920 x 1080 punktu, LED aizmugures apgaismojuma displeju – gan matētu, gan glancētu. Ir vieta diviem 2.5” cietajiem diskiem (līdz 1.75TB cietā diska vietas). Aprīkots arī ar karšu lasītāju, USB3.0 pieslēgvietām, FireWire portu.

Ziņas avots – TechPowerUp!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: