MSI All In One dators ar 3D displeju

- - 1 Comment on MSI All In One dators ar 3D displeju

MSI piedāvā All-In-One tipa (viss vienā) personālo datoru – Wind Top AE2420 3D, kurš būs ideāls risinājums tiem lietotājiem, kam ir vajadzīgs kompakts, jaudīgs, mūsdienīgs dators, kurš spēj arī aizstāt un apvienot vienā iekārtā vairākas. Kas tad lācītim vēderā?

Pirmkārt, šis dators piedāvā 23.6” LED aizmugures apgaismojuma ekrānu, kurš atbalsta 3D vizualizāciju. Komplektācijā ir iekļautas arī 3D brilles, lai varat izbaudīt 3D priekus. Šis displejs piedāvā arī pieskārienjūtīgu paneli ar multi-touch funkciju.

Šajā datorā ir iebūvēti arī pienācīgi skaļruņi, kā arī zemo frekvenču skaļrunis, tādējādi ir integrēta kvalitatīva 2.1 skaņas sistēma, kuras satelītskaļruņu jauda ir 5W, bet zemo frekvenču skaļruņa jauda – 10W.

Komponentes arī ir pietiekoši mūsdienīgas, piemēram, centrālais procesors – Intel Core i5-650, grafiskais procesors – ATI Radeon HD5730M, 4GB DDR3 operatīvā atmiņa un 1TB cietais disks. Jāpiebilst, ka ir preinstalēta Windows 7 HP operētājsistēma un dators, izpakots no kastes, ir gatavs darbam!

Komplektācijā ir iekļauta arī bezvadu klaviatūra, pele un pults. Ja Jūs vēlaties iegādāties šo MSI All-In-One datoru, tad to varat izdarīt šeit, Dateks.lv katalogā – Wind Top AE2420 3D, i5-650, 4GB, 1TB, Win 7 HP

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: