11.6” netbuks spēlēm!

- - 2 Comments on 11.6” netbuks spēlēm!

Mazs, bet jaudīgs! Tieši tā var nosaukt Dell Alienware M11x netbuku ar Nvidia GeForce GT335 Mobile grafisko karti, kurš tiks galā ar daudzām datorspēlēm, kuras varēs spēlēt pat ar 1366×768 punktu izšķirtspēju 11.6” LED aizmugures apgaismojuma displejā! Pastāv arī iespēja pieslēgt šo netbuku pie lielāka ekrāna, pateicoties HDMI un DisplayPort pieslēgvietām!

Alienware M11x ir apgādāts ar 8 šūnu akumulatoru, kurš piedāvā virs 7 stundām darbības laiku, pateicoties Nvidia Optimus pārslēgšanās tehnoloģijai starp integrēto grafisko procesoru un Nvidia GeForce GT335 Mobile.

Pentium Dual Core U5400 centrālais procesors piedāvā zemu strāvas patēriņu, taču arī pienācīgu veiktspēju, lai lietotu dažādākās aplikācijas, taču spēlēs tam palīdzēs GT335 Mobile grafiskā karte!

Tā kā šis ir Alienware netbuks, tad nav aizmirst par dažādām, geimeriem paredzētām fīčām kā, piemēram, izgaismota klaviatūra, kurai var mainīt apgaismojuma krāsu. Apgaismojumu var mainīt arī atsevišķiem, izgaismotiem elementiem uz šī netbuka.

Pārējās specifikācijas – 320GB cietais disks ar 7200rpm, 3GB DDR3 operatīvā atmiņa, trīs USB2.0 porti, karšu lasītājs, integrēta 5.1 skaņas karte! Tas viss ir atrodams vienā netbukā, kurš sver vien 2kg!

Ja Jūs vēlaties iegādāties šo netbuku savā īpašumā, tad to varat izdarīt šeit, Dateks.lv – Dell Alienware M11x

Vairāk informācijas ražotāja mājaslapā – dell.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: