Atom D525, ION2, USB3.0 – tas viss vienā mITX pamatplatē!

- - 1 Comment on Atom D525, ION2, USB3.0 – tas viss vienā mITX pamatplatē!

Asus pavisam nesen nākuši klajā ar jaudīgāko mITX pamatplati, kurai ir integrēts Intel Atom centrālais procesors.

Pamatplates nosaukums ir AT5IONT-I un tā piedāvā – Intel Atom D525 procesoru, kurš darbojas ar 1.8GHz frekvenci, platei ir divi DDR3 SO-DIMM sloti, PCI-E X4 slots un divi USB3.0 porti. Pamatplate tiek atdzesēta pilnībā pasīvi. Nav aizmirsts arī par eSata atbalstu, USB2.0 portiem un b/g/n bezvadu standartiem!

Grafiskās apstrādes ziņā pamatplates veiktspēja arī ir augsta, jo ir integrēts ION2 grafiskais procesors, kas darbojas sadarbībā ar 512MB atmiņu. Pie attēlveidošanas savienojumiem ir pieejami – DVI un HDMI porti, kas padara šo pamatplati par ļoti pievilcīgu risinājumu HTPC veidotājiem!

Visas iespējas jau ir tiešām skaistas, taču cena ir diezgan kosmiska – 140 Eiro. Par šādu cenu iespējams iegādāties AMD ITX pamatplati ar 785G čipsetu un uz tās ievietot kādu Athlon divkodolu vai trīskodolu procesoru, kas izmaksās principā tikpat, cik šī Asus pamatplate.

Ziņas avots – Fudzilla.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: