Powercolor gatavo inovatīvus produktus Computex izstādei

- - No Comments on Powercolor gatavo inovatīvus produktus Computex izstādei

atiŠodien, IT ziņu saits Fudzilla.com, ziņoja par jaunu, tiešām inovatīvu produktu no grafisko karšu ražotājkompānijas Powercolor. Kompānija ir izveidojusi divas grafiskās kartes, kuras bāzētas uz Radeon HD5770 grafiskā procesora, kurš ir apvienots ar tīkla karti vienā no kartēm, bet otra ar Lucid Hydra čipu.

Grafiskā karte, kura ir apgādāta ar Lucid Hydra čipu, tiek saukta par HD5770 Evolution. Ko nozīmē šis Lucid Hydra čips? Šī čipa uzdevums ir atļaut kombinēt ATI un Nvidia kartes, lai tās spētu strādāt kopā vienā platformā. Nesen šādu risinājumu kompānija MSI integrēja savās pamatplatēs, taču neviens nebija aizdomājies par to, ka šāds risinājums varētu tikt iebūvēts grafiskajā kartē.

Spriežot pēc pieejamās informācijas, Jūs varēsiet apvienot šo karti ar tādu, kāda vien Jums ir, vai arī iegādāties šādu karti un vēlāk apvienot to ar citu karti. Pašas HD5770 kartes darbības frekvences ir 850MHz GPU un 1200MHz 1GB GDDR5 atmiņai (4.6GHz efektīvā).

Otra karte tiek saukta par Radeon HD5770 Sniper, kurai nav Lucid Hydra čips, bet tā ir apgādāta ar Bigfoot Networks Killer 2100 NPU (Network Processing Unit), tādējādi piedāvājot grafiskās kartes apvienojumu ar augstas klases tīkla karti, kurai ir sava 128MB DDR2 atmiņa. Kartes darbības frekvences ir tādas pašas kā Evolution kartei.

HD5770 Sniper

HD5770 Sniper

HD5770 Sniper ir divas DVI pieslēgvietas, viena HDMI izeja un RJ-45, kas paredzēta tīkla pieslēgšanai. Ja šīs abas kartes būs lētākas, kā divi atsevišķi produkti, tad tās noteikti atradīs savu tirgus vietu, protams, ja arī veiktspēja būs apmierinoša.

Powercolor soloties piedāvāt vēl drīzumā inovatīvus jaunumus Computex izstrādes laikā..

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: