Pārdošanā nonāk Intel 5. paaudzes NUC

- - No Comments on Pārdošanā nonāk Intel 5. paaudzes NUC

Portatīvie datori ar jaunajiem 14nm Intel Broadwell arhitektūras procesoriem tirgū šobrīd vairs nav retums un ir plaši pieejami, taču labi zināmie Intel futūristiskie minidatori, jeb NUC (Next Unit of Computing), kas aprīkoti ar 5. paaudzes procesoriem, tirdzniecībā nonākuši vien februāra sākumā.

Intel 5. paaudzes (Broadwell) NUC

Kā liecina informācija, tad februārī varēs iegādāties vien tos NUC modeļus, kuros uzstādīts Core i3-5010U centrālais procesors un iebūvēta Intel HD Graphics 5500 videokarte. Jaudīgās NUC iekārtas, kurās darbojas Core i5 procesors un HD 6000 sērijas grafiskā karte, sagaidīsim ne ātrāk kā pēc mēneša – martā, savukārt minidatorus, kas aprīkoti ar Core i7 procesoru un Iris 6100 grafisko čipu pārdošanā redzēsim vien kaut kad 2015. gada otrajā ceturksnī.

Gan uz NUC5I3RYK, gan NUC5I3RYH modeļu korpusiem atrodas pa vienai mini HDMI, mini DisplayPort un RJ45 Gigabit LAN ligzdai, kā arī četriem USB3.0 portiem. Jaunie NUC nodrošina jau ierasto RAM atmiņas konfigurāciju – uz pamatplates atrodamas divas DDR3L SODIMM ligzdas ar maksimālo operatīvās atmiņas apjomu 16GB apmērā. Abās iekārtās uzstādīta Intel AC 7265 paplašinājuma karte, kura nodrošina 802.11ac Dual-band Wi-Fi un Bluetooth 4.0 bezvadu savienojumus.

Intel HD Graphics

Būtiskas izmaiņas ieviestas SSD/HDD jomā – ierasto mSATA portu aizstājis M.2 savienojums, kas atbalsta gan uz SATA, gan PCI-Express interfeisa bāzētos SSD diskus, tādējādi nodrošinot maksimāli augstu datu pārraides ātrumu un saderību ar jebkuru pašlaik nopērkamo M.2 SSD disku. Ja M.2 disku piedāvājums šķiet pārāk niecīgs, jeb Jūsu datiem nepieciešama apjomīgāka glabātuve, tad divos NUC modeļu (NUC5i3MYHE un NUC5I3RYH) korpusos atrodama arī niša standarta 2.5″ SSD vai HDD ievietošanai.

Kā otrs nozīmīgais jaunievedums jāmin tas, ka viens no USB3.0 portiem ir īpaši pielāgots viedtālruņu, planšetdatoru un citu viedo ierīču uzlādei, jo tas nodrošina līdz pat 1500mA (1.5A) lielu strāvas stiprumu, standarta 900mA (0.9A) vietā, ko piedāvā nemodificēts USB3.0 savienojums. Patīkami, ka šī īpašība ne mazākajā mērā neietekmē šīs ligzdas darbību – to bez ierobežojumiem var izmantot USB zibatmiņu un jebkuru citu USB iekārtu pievienošanai.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: