Portatīvo datoru īpašie piedāvājumi – decembris 2014

- - No Comments on Portatīvo datoru īpašie piedāvājumi – decembris 2014

Strauji tuvojas gada gaidītākie svētki – Ziemassvētki un Jaunais Gads, ko dēvē arī par dāvināšanas laiku. Esam apkopojuši šobrīd izdevīgākos piedāvājumus portatīvo datoru segmentā, kas palīdzēs ikvienam atrast tīkamu dāvanu sev vai saviem tuvajiem.

Asus X553MA (Windows 8.1) – €269

Lielisks risinājums vienkāršu ikdienas uzdevumu veikšanai par ļoti demokrātisku cenu. Asus X553MA ir pietiekami ņiprs, lai bez aizkaves pārlūkotu vairākas interneta vietnes, uzspēlētu kādu flash spēli un raiti darbotos ar biroja programmatūru.

Modernais Intel Celeron N2830 procesors izmanto ļoti maz elektroenerģijas – tā maksimālais strāvas patēriņš nepārsniedz 7.5W robežu, bet pie vidējas noslodzes tas patērē tik vien kā 4.5W. Tieši šī iemesla dēļ Asus X553MA spēj darboties no akumulatora vairāk kā 3 stundas.

Dators aprīkots ar 4GB DDR3L operatīvu atmiņu, savukārt failu uzglabāšanai atvēlēts 500GB ietilpīgs cietais disks. Uz ierīces korpusa atradīsiet arī populārākās pieslēgvietas – pa vienai 3.5mm audio, USB3.0, USB2.0, LAN, HDMI un VGA ligzdai, kā arī SD karšu lasītāju. Lai saglabātu ierīci pēc iespējas plānāku un vieglāku, ražotājs ir atteicies no DVD iekārtas uzstādīšanas šim modelim.

Asus X553MA jau rūpnīcā aprīkots ar pilnvērtīgu Windows 8.1 operētājsistēmas licenci, kas nodrošina ierīces tūlītēju gatavību darbam uzreiz pēc datora izņemšanas no iepakojuma!

Asus X552LAV (Core i3) – €359

Portatīvais dators Asus X552LAV paredzēts jau krietni prasīgākiem lietotājiem, kuriem svarīga procesora ātrdarbība, bet nav vēlēšanās vai iespējas datora iegādei atvēlēt nesamērīgi lielus līdzekļus. Apjomīgi dokumenti, plašas izklājlapas un datu bāzes šim datoram būs tīrais nieks. Arī populārāko foto apstrādes programmu darbināšana nesagādās nekādas problēmas.

Datorā iebūvēts Intel 4. paaudzes centrālais procesors Core i3-4030U, kas piedāvā teicamu balansu starp 3 svarīgiem aspektiem – cenu, ātrdarbību un strāvas patēriņu. Tas ir jaunākās paaudzes divkodolu procesors ar Intel HyperThreading tehnoloģiju, kas nozīmē to, ka katrs no procesora kodoliem spēj vienlīdz ātri apstrādāt 2 operācijas. Vienkāršā valodā runājot, tas darbojas kā četrkodolu procesors.

Procesorā iebūvēta videokarte Intel HD Graphics 4400 ir pietiekami jaudīga, lai spēlētu vidējas kompleksitātes 3D datorspēles, kā World of Tanks, Counter-Strike: GO, World of Warcraft ar vidējiem kvalitātes rādītājiem. X552LAV modelī iekļauta 4GB DDR3L operatīvā atmiņa, bet datiem atvēlēts 500GB cietais disks. Datorā iebūvētais 4 elementu akumulators pie standarta noslodzes kalpos līdz pat 4 stundām ar vienu uzlādes reizi.

Asus X552LAV aprīkots ar divām USB3.0, vienu USB2.0 pieslēgvietu, tāpat savienojumam ar monitoru, projektoru vai TV atradīsiet HDMI un VGA ligzdas. Ērtai datu pārvietošanai Asus uzstādījuši SD karšu lasītāju un DVD SuperMulti iekārtu ar rakstīšanas funkciju.

Asus X555LN (Core i3 + GeForce 840M)€449

Asus X555LN ir jau līmeni augstāka iekārta salīdzinot ar iepriekšminētajiem modeļiem. Tas aprīkots ar daudz kvalitatīvāku un izskatīgāku korpusu un augstvērtīgākām komponentēm. Šis dators labi tiks galā ar pašām modernajām datorspēlēm kā Far Cry 4, Call of Duty: Advanced Warfare, Watch Dogs, Titanfall, Battlefield 4 uz vidējiem kvalitātes iestatījumiem, savukārt FIFA 15, F1 2014, Counter-Strike: GO un citas spēles varēsim baudīt uz augstiem uzstādījumiem, pateicoties jaudīgajai NVIDIA GeForce 840M videokarte ar izdalītu 2GB VRAM.

Bez jau minētās videokartes, par Asus X555LN ātrdarbību parūpēsies Intel Core i3-4030U 1.9GHz centrālais procesors ar 3MB kešatmiņu un HyperThreading atbalstu, kā arī 4GB DDR3L operatīvā atmiņa, ko iespējams palielināt, izmantojot brīvo SODIMM ligzdu zem ierīces vāka. Datiem Asus atvēlējuši diezgan lielu cieto disku ar 1TB ietilpību, kas būs gana vairākiem desmitiem spēļu, simtiem filmu un tūkstošiem audio failu.

Asus X555LN izmantotas Asus patentētās IceCool un Power4Gear tehnoloģijas, kas pasargā datoru un tā komponentes no pārmērīgas sakaršanas, tai pat laikā saglabājot dzesēšanas sistēmas darbību nedzirdamu. Savukārt lieliskie SonicMaster skaļruņi, kas izstrādāti sadarbībā ar kompāniju Bang & Olufsen, nodrošina portatīvajiem datoriem nedzirdēti labu audio skanējumu.

Visiem augstākminētajiem modeļiem piedāvājam bezmaksas piegādi uz jebkuru adresi Latvijas teritorijā. Tāpat pieejams līzings sadarbībā ar kādu no mūsu partneriem InCredit un aizdevums.lv.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: