Dell piedāvās 5K izšķirtspējas monitoru zem $2000!

- - 5 Comments on Dell piedāvās 5K izšķirtspējas monitoru zem $2000!

Pēdējā gada laikā lielākie LCD paneļu ražotāji diezgan aktīvi ir sākuši tirgū piedāvāt monitorus ar 4K izšķirtspēju. Taču dārgo ražošanas izmaksu dēļ to cenas nav īpaši draudzīgas, un, salīdzinot ar FullHD izšķirtspējas produktiem, 4K monitors ar tikpat lielu diagonāli var izrādīties pat 3-4 reizes dārgāks.

Kamēr vairumam no mums 4K monitora iegāde ir tikai sapnis, ASV kompānija Dell ilgi nedomājot jau izgatavojusi UltraSharp sērijas monitoru UP2715K, kura matrica atbilst 5K, jeb 5120 x 2880 pikseļu augstai izšķirtspējai. Šis ir viens no pirmajiem produktiem tirgū ar tik grandiozu izšķirtspēju, taču tā pārdošanas cena solās būt salīdzinoši demokrātiska, aptuveni $2000 robežās (pašlaik to ir iespējams pasūtīt dell.com par $2,499.99).

Kā jau visi UltraSharp sērijas modeļi, arī Dell UP2715K specifikācijā ietilpst matēts IPS panelis ar LED apgaismojumu, atbalsts VESA sienas stiprinājumiem, kā arī statīvs ar augstuma regulēšanu un pivot funkcionalitāti. Tāpat pieejamas četras USB3.0, viena mini DisplayPort un divas DisplayPort ligzdas. Ir padomāts arī par kvalitatīvu audio, jo monitorā iebūvēti firmas Harman Kardon stereo skaļruņi, kas nodrošina 32W (2 x 16W) muzikālo jaudu (RMS).

Pagaidām gan mūsu rīcībā nav informācijas, kad UP2715K varētu parādīties Baltijas valstīs un kāda būs tā pārdošanas cena mūsu valūtā.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: