Gigabyte GeForce GTX 980 WaterForce

- - No Comments on Gigabyte GeForce GTX 980 WaterForce

Atpazīstamais sistēmplašu, videokaršu un citu IT produktu lielražotājs Gigabyte nolēmis spert drosmīgu soli – piedāvāt iegādāties uzreiz trīs(!) NVIDIA GeForce GTX 980 grafiskās kartes kā vienu izstrādājumu (SKU). Gigabyte GeForce GTX 980 WaterForce komplektā ietilpst trīs GTX 980 videokartes, kuras jau rūpnīcā ir iespaidīgi virstaktētas – kodola frekvence uzstādīta 1228 MHz līmenī, taču GPU Boost režīmā katra no kartēm spēj sasniegt līdz pat 1329 megaherciem!

Lai to visu kvalitatīvi atdzesētu, Gigabyte izveidojuši speciālu korpusu, kurā atrodas 3 x 120mm radiatori ar ventilatoriem, kas savienoti ar uz videokartēm uzstādītajiem ūdens blokiem. Korpusa priekšpusē atrodas informatīvs LCD displejs, kurā varēsiet sekot līdzi aktuālajai karšu temperatūrai, ventilatoru un ūdens sūkņa darbības ātrumam (RPM), turklāt ar speciālu slēdžu palīdzību to visu iespējams pilnīgi manuāli kontrolēt!

Pagaidām gan nevienā veikalā vai noliktavā šis produkts nav atrodams, taču domājams, ka agru vai vēlu GTX 980 WaterForce šur tur būs nopērkams. Pieļauju, ka pasaulē netrūkst entuziastu, kas ir gatavi ko šādu iegūt savā īpašumā, neskatoties uz izmaksām, kuras, visticamāk, pārsniegs 2000€ slieksni. Zināms ir tas, ka, lai šo sistēmu pilnvērtīgi darbinātu, būs nepieciešams kā minimums 1200W jaudīgs barošanas bloks ar vismaz sešiem 8-pin PEG barošanas spraudņiem.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: