Dateks.lv un Intel piedāvā: vērtīgi bonusi K un X sērijas Core i5 / i7 pircējiem

- - 2 Comments on Dateks.lv un Intel piedāvā: vērtīgi bonusi K un X sērijas Core i5 / i7 pircējiem

Varbūt ne visiem ir zināms tas, ka Dateks.lv ir tehnoloģiju giganta Intel ZELTA partneris jau vairākus gadus. Savstarpēji izveidojušās labas attiecības, notiek regulāra komunikācija, zināšanu papildināšana, kā arī tiek saņemti ekskluzīvi piedāvājumi un rīkotas īpašas akcijas. Viena šāda superakcija tiek palaista jau no šodienas!

Sākot no 1. augusta līdz pat 21. decembrim, dateks.lv sadarbībā ar Intel piedāvā ikviena mūsu saliktā datorkomplekta, kas aprīkots ar atbloķētu (unlocked) Intel Core i5 vai Core i7 (tikai K vai X sērijas) procesoru, pircējam savā īpašumā iegūt grandiozas dāvanas.

Piedāvājumā ietilpst 2 spēles: Shadowrun Returns (vērtība 13.99€) un GRID Autosport (vērtība 49.99€), kā arī pāris visnotaļ noderīgas programmas – McAfee LiveSafe (vērtība  84.95€) datu aizsardzības programma un Star Chart – aplikācija, kura piedāvā izpētīt visu plašo saules sistēmu un tajā esošos debess ķermeņus reāllaikā.

                        

Lai savā īpašumā iegūtu augstāk minētos bonusus, Tev jāveic 4 vienkāršas darbības:

1. Iegādājies dateks.lv datorkomplektu, kas bāzēts uz jebkuru no Intel K vai X sērijas Core i5 vai Core i7 atbloķētajiem (unlocked)  4. paaudzes (Haswell, Haswell Refresh, Ivy Bridge-E) procesoriem.
2. Dodies uz gamingbundle.intel.com
3. Ievadi kopā ar pirkumu saņemto produkta atslēgu (master key).
4. Lejupielādē (Download) sev tīkamās aplikācijas un, sekojot instrukcijām, saņem produktu atslēgas.

Piedāvājums spēkā līdz 2014. gada 21. decembrim vai kamēr beidzas piešķirtie produktu kodi.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: