3 ziņas no interneta plašumiem #16

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #16

Intel „Ivy Bridge” Core i3 procesori jau no 24. jūnija

Pasaules ietekmīgākā mikroprocesoru ražošanas kompānija Intel krietni pāatrinājusi Ivy Bridge arhitektūras budžeta modeļu – Core i3 nonākšanu tirgū. Iepriekš tas bija plānots vien šā gada 3. ceturksnī, bet nesen kompānija par svinīgo datumu nospraudusi 2012. gada 24. jūniju. Tāpat Intel atzinuši, ka joprojām neatmet domu sasniegt gada sākumā nosprausto mērķi, kad gada beigās 40% no portatīvo datoru tirgus aizņemtu superplānie portatīvie datori (ultrabooks). Ziņas materiāls no techpowerup.com.

Nokia atlaiž 10 tūkstošus darbinieku

Sakarā ar ražotņu slēgšanu Kanādā, Vācijā un Somijā, kompānija Nokia līdz gada beigām plāno atbrīvoties no aptuveni 10 000 darbinieku. Nokia pārstāvji gan atzīst, ka tas ir stratēģisks solis, lai padarītu uzņēmuma darbību daudz efektīvāku. Vairāk informācijas gsmarena.com.


Seagate
iegādājies uzņēmuma Lacie kontrolpaketi

Pagājušās nedēļas nogalē kompāniju Seagate un Lacie pārstāvji parakstījuši vienošanos par 64,5% akciju pārņemšanas darījumu, kā rezultātā Seagate kļūs par Lacie kontrolpaketes turētājiem. ASV atbildīgās iestādes šo darījumu jau akceptējušas, bet šobrīd vēl tiek gaidīts spriedums no attiecīgajām Francijas un Vācijas instancēm. Šāds solis no Seagate puses sperts, lai paplašinātu savas pozīcijas datu glabāšanas ierīču tirgū Eiropā un Japānā. Vairāk lasi portālā tomshardware.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: