Intel Ivy Bridge procesori ir klāt!

- - 1 Comment on Intel Ivy Bridge procesori ir klāt!

Iestājoties siltākam laikam, Intel vēlas padarīt arī karstāku IT industrijas lauciņu, piedāvājot jaunākās paaudzes Intel procesorus plašākam patērētāju lokam, kuri pazīstami ar segvārdu Ivy Bridge.

Intel Ivy Bridge ir sekotājs Intel uzvaras gājiena līderim Sandy Bridge, kuri līdz šim bija aktuālākie procesori tirgū, taču laiks ir piedāvāt ko jaunu un vēl energo efektīvāku par Sandy Bridge.

Īsumā par jauno paaudzi var teikt tā – nedaudz augstāka veiktspēja, ja salīdzinām 1:1 veiktspēju pie vienādas takts frekvences. Jaudīgāks integrētais grafiskais procesors kā arī mazāks izdalītā siltuma daudzums.

Šobrīd ir pieejami pirmie i5 un i7 Ivy Bridge saimes procesori.

Piemēram, i5-3570K ir pozicionēts kā aizstājējs i5-2500K procesoram. Cena ir principā tāda pati, taču i5-3570K ir vēsāks, par stabiliem ~10% jaudīgāks (atkarībā no aplikācijas).

Visi Ivy Bridge i5 procesori ir apgādāti ar 4 kodoliem, bet visi Ivy Bridge i7 procesori ir apgādāti ar 4 virtuālajiem kodoliem, papildus esošajiem 4 fiziskajiem kodoliem. Tāpat atšķiras kešatmiņas apjoms no 6MB (i5 Ivy Bridge) un 8MB (i7 Ivy Bridge).

Sīkāk ar procesoru veiktspējas rādītājiem var iepazīties kādā no šiem apskatiem :

 

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: