Gaidāmo Intel Ivy Bridge CPU izdalītā siltuma daudzums augstāks kā paredzēts

- - No Comments on Gaidāmo Intel Ivy Bridge CPU izdalītā siltuma daudzums augstāks kā paredzēts

Nākamās paaudzes Intel procesoru relīze neapšaubāmi tuvojas, kā arī parādās konkrētāki fakti par, piemēram, to izdalītā siltuma daudzumu. Pirmās ziņas gan nav tās pozitīvākās, jo virstaktēšanas lauciņā šo procesoru izdalītā siltuma daudzums ir augstāks, nekā gaidīts, kā arī maksimāli sasniegtās frekvences ar standarta gaisa dzesēšanu nav tās augstākās.

Ar segvārdu „Tri-gate” pazīstamie Intel tranzistori ir tie, kas ir vainojami šajā aspektā, kas nebūt nav patīkamākais. Proti, tranzistoru izstrādes tehnoloģiskais process ir dimensijās tik niecīgs, ka karstajam gaisam vienkārši nav kur palikt. Pusvadītāji ir tik tuvu viens otram, ka siltuma atdeve nespēj notikt ar pienācīgu atdevi, lai procesori pakļautos ievērojamai virstaktēšanai ar gaisa un ūdens dzesēšanas sistēmām.

Protams, jaunās paaudzes Ivy Bridge procesori pie vienādām takts frekvencēm, salīdzinot ar Sandy Bridge, ir jaudīgāki, tomēr fakts paliek fakts, ka bez šķidrā slāpekļa dzesēšanas, Ivy Bridge procesori nebūs tie, kuri leposies ar augstām takts frekvencēm mājās virstaktētajos datoros.

Pie 22 nanometru tehnoloģiskā procesa ir redzams šāds fenomens, interesanti, kas būs tad, kad Intel pāries uz 14nm tehnoloģiskā procesa izstrādi procesoriem…

Ziņas avots : NordicHardware.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: