Jaunie HyperX 3K SSD diski pieejami Dateksā!

- - No Comments on Jaunie HyperX 3K SSD diski pieejami Dateksā!

Kingston, viens no vadošajiem datu nesēju un operatīvo atmiņu ražotājiem, šodien oficiāli izsludina HyperX 3K SSD disku iznākšanu. Šīs sērijas diski izceļas ar augsto veiktspēju un salīdzinoši zemo cenu. Iepriecinoša ziņa ikvienam šāda SSD diska kārotājam, ka tie jau ir pieejami Dateks.lv preču katalogā!

HyperX 3K pamatā ir otrās paaudzes SandForce SF-2281 kontrolieris, kurš paredzēts Sata III pieslēgvietai (ar atpakaļ savietojamību uz Sata II). Diski pieejami 90, 120 un 240GB ietilpībās.

Lētākais no HyperX 3K diskiem piedāvā iespaidīgus raksturlielumus – 555MB/s lasīšanas un 510MB/s rakstīšanas ātrumus! Pie tam, maksimālais strāvas patēriņš – 2.1W, kas šos diskus padara par īpaši pievilcīgu piedāvājumu portatīvo datoru īpašniekiem.

Kingston SSD diski tagad var lepoties ar melni anodētas krāsas alumīnija korpusu, tiem ir trīs gadu ražotāja garantija un HyperX 3K disku sīkākas specifikācijas, kā arī cenas, var uzzināt Dateks.lv preču katalogā – Kingston SSD diski.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: