AMD zaudē konkurētspēju Intel

- - No Comments on AMD zaudē konkurētspēju Intel

Līdz ar AMD FX sērijas procesoru parādīšanos, kuri pieder Bullodzer arhitektūras saimei, kļuva redzams, ka AMD nespēj piedāvāt tik augstu veiktspēju kā Intel procesori. Iemesls ir tāds, ka Bulldozer arhitektūras attīstība ievilkās pārāk ilgi un tie iznāca vismaz gadu vēlāk, lai radītu jebkādus draudus Intel pozīcijai.

Šobrīd Intel jau gatavojas atjaunināto Sandy Bridge procesoru relīzei ar nosaukumu Ivy Bridge, kuru oficiālais iznākšanas datums ir 29.aprīlis. Tādējādi Intel noslaucīs no zemes jebkādas izredzes AMD konkurētspējai, ko piedāvā Bulldozer arhitektūras FX procesori.

Nākamās paaudzes Bulldozer procesori parādīsies vien, labākajā gadījumā, 2012.gada trešajā ceturksnī, tomēr atkal jau tie nespēs cīnīties ar Intel Ivy Bridge.

AMD klāsies smagi, lai spētu radīt jebkādu konkurenci Intel procesoriem augstākajā cenu segmentā, taču ar vidējās klases procesoriem, kuros ir iebūvēts arī grafiskais procesors, AMD gan šobrīd, gan arī nākotnē noturēs savas pozīcijas.

Novēlēsim veiksmi AMD, lai procesoru cenas saglabātos pēc iespējas zemākas, ko izraisa veselīga konkurence pret tādu gigantu kā Intel.

Ziņas avots : Fudzilla.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: