Jaunās paaudzes Core i5 un i7 procesori Dateksā

- - 4 Comments on Jaunās paaudzes Core i5 un i7 procesori Dateksā

Jau kādu laiku Dateksā iespējams pasūtīt pamatplates ar LGA1155 ligzdu, kas paredzētas jaunās „Sandy Bridge” arhitektūras centrālajiem procesoriem. Beidzot Intel ir arī oficiāli izlaiduši savietojamus procesorus un daži jau ir pieejami tepat, Dateks.lv

Jaunievedums šo CPU arhitektūrā, ir veids, kā izkārtots integrētais grafiskais procesors (IGP), lai sadarbība ar procesoru būtu ātrāka. IGP atradīsies tieši tajā pašā pakotnē kur CPU kodoli, nevis tiem blakus, kā tas ir pirmās paaudzes Core i5/i3 procesoriem. Tādējādi piedāvājot līdz pat divām reizēm augstāku grafisko veiktspēju.

Quick Sync Video – vēl viena jauna „fīča,” kas noderēs visiem tiem, kas darbojas ap video apstrādi, kodēšanu utt. Īsumā – pateicoties Quick Sync, video tiek konvertēts uz pusi ātrāk, kā iepriekšējās paaudzes Core procesoriem. Šīs iespējas pamatā ir konvertēšanas procesā iesaistītā sadarbība starp procesora kodoliem un L3 kešatmiņu.

Sandy Bridge nav aizmirsts arī par Virtualizācijas tehnoloģijām – VT-x un VT-d. Tātad, ja Jums ir svarīga virtuālās mašīnas izveide uz Jūsu datora, tad jaunie Sandy Bridge i3 procesori nebūtu sevišķi ieteicami, jo tiem šīs tehnoloģijas nav, taču jaunajiem i5/i7 viss ir vietās, izņemot atsevišķus modeļus, kuriem iztrūkst VT-d, taču, ja Jums tas ir nepieciešams, tad jau Jūs paši zināsiet, kā to atrast, citādi – nepievēršat tam uzmanību.

Turbo Boost 2.0 tehnoloģija, atjaunota iepriekšējās paaudzes iespēja, kura būs inteliģentāka par pirmo versiju, tādējādi vēl labāk spēs pielāgot takts frekvences individuāli kodoliem, lai sasniegtu maksimāli labu veiktspēju, tai pat laikā rūpējoties par to, lai izdalītā siltuma daudzums iekļautos normās un būtu maksimāli zems.

Papētot procesoru veiktspējas salīdzinājumu tabulas, šobrīd skaidrs ir viens, ja Jūs vēlaties salikt sev jaunu datoru, tad viennozīmīgi sagrabiniet no maciņa to naudu, lai sanāktu dators, kurā būtu Sandy Bridge, jo tiek piedāvāta gan izcila cena/veiktspēja attiecība, gan atbalstītas visas jaunākās tehnoloģijas.

Intel Sandy Bridge procesorus meklējiet šeit – Procesori (Intel)

Pamatplates, kas atbalsta LGA1155 procesorus, meklējiet šeit – Pamatplates (Intel)

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: