Jaunais GPU-Z ļaus lietot GTX580 ar pilnu potenciālu

- - 1 Comment on Jaunais GPU-Z ļaus lietot GTX580 ar pilnu potenciālu

Wizzard, no TechPowerUp saita, ir izveidojis jaunāko GPU-Z versiju, kas piedāvā ērti apskatāmu informāciju par grafisko karti, par tās specifikācijām, kā arī sekot līdzi temperatūru svārstībām, ventilatora apgriezieniem utt., taču šajā relīzē ir viena jauna fīča, kas piesaistīs datortehnikas entuziastus, kuri nodarbojas ar virstaktēšanu un maksimālās veiktspējas izspiešanas no dzelžiem.

Šis jaunievedums ir – iespēja atslēgt jaunās GeForce GTX580 grafiskās kartes frekvenču samazināšanos, kad karte sasniedz kritisko temperatūru. Tieši tā, Nvidia ir parūpējušies par to, ja GTX580 temperatūras sāk kāpt pārāk augstu, tad frekvences tiek samazinātas, tātad, krītas manāmi veiktspēja. Tā kā tas nav pieļaujams, ja tiek veikti veiktspējas testi, kur vēlaties sasniegt maksimāli augstu vērtējumu, tad šī Nvidia fīča būtu jāatslēdz, ko pavisam vienkārši var izdarīt ar jauno GPU-Z utilītu.

Protams, TechPowerUp jau paspējuši piebilst, ka viņi nenes nekādu atbildību par to, ja Jūs, izmantojot viņu programmatūru, bojājat savu karti. Kā arī TechPowerUp veica Furmark veiktspējas testu, lai redzētu „īsto” GTX580 strāvas patēriņu, kas bija ap 350W robežām!

Ziņas avots – Fudzilla.com

GPU-Z, ar iespēju atslēgt frekvenču samazināšanu, varat lejupielādēt šeit – forums.techpowerup.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: