Evolūcija netbukos – Intel Atom N550

- - No Comments on Evolūcija netbukos – Intel Atom N550

Beidzot netbuku frontē notiek kāds pavērsiens veiktspējā. Ražotāji drīzumā sāks aizvietot, jau fiziski un morāli novecojušos, Atom N450 vienkodola procesorus pret Atom N550 divkodolu procesoriem. Šos procesorus varēs redzēt Acer, Asus, Fujitsu, Lenovo, LG, Samsung, MSI un citu ražotāju netbukos.

Intel Atom N550 takts frekvence ir 1.5GHz, tam ir divi fiziski kodoli un divi virtuāli kodoli. Procesors ir veidots 45nm tehnoloģiskajā procesā, tā maksimālais izdalītā siltuma daudzums ir 8.5W. Atom N550 ir arī DDR3 atmiņu atbalsts.

Saglabājot to pašu formfaktoru, kāds ir ar Atom N450, jaunais N550 piedāvās labāku veiktspēju gan darbam internetā, gan darbam ar teksta apstrādi, gan operētājsistēmas ievērojamu ātrdarbības paaugstināšanos. Savienojumā ar, piemēram, ION grafisko procesoru, uz netbukiem būs jau iespējams uzspēlēt kādu spēli.

Vairāk informācijas par Atom N550 meklēt šeit – Intel.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: