ATI Radeon HD5970 pieejama Latvijā!

- - 96 Comments on ATI Radeon HD5970 pieejama Latvijā!

Lieliska ziņa īstiem spēļu cienītājiem un entuziastiem. Dateks katalogā ir pieejama pati jaunākā un jaudīgākā videokarte – Sapphire  Radeon HD5970 OC!

Jaunā grafiskā karte ir tiešām zvērīga, jo tā virtuāli dubulto jau tā ļoti iespaidīgās HD5870 kartes specifikācijas.

HD5970

Dual 2nd Generation Terascale Engine
I/O Output: Dual DL-DVI-I, Mini Display Port
Core Clock: 735 MHz
Memory Clock: Effective 4040 MHz
PCI Express 2.0 x16 bus interface
2GB(1GBx2) / 512 bit(256bit x2) GDDR5
Dual slot Fan with auto fan control
Dirt2 Coupon In the Box
Battle Forge Coupon In the Box

Kartes veiktspējas salīdzināšanai varam ieskatīties dažu populārāko spēļu parametru rezultātos:

Kā varam redzēt pēc rezultātiem, HD5970 pierāda sevi kā ātrāko grafisko karti. Kaut gan AMD samazināja grafiskā procesora un atmiņu frekvences jaunajām kartēm, lai iegūtu papildus stabilitāti, pagaidām HD5970 neatstāj Nvidia kartēm ne mazāko iespēju. Redzēsim, kāda situācija būs, kad iznāks 3 sērijas Nvidia kartes, kas plānotas izlaišanai nākamā gada pirmajā pusē.

Diemžēl šī karte nevar lepoties ar ļoti pieejamu cenu. Uz doto brīdi HD5970 karti varat iegādāties par nepilniem 410 latiem, bet tas bija gaidāms, jo šāda līmeņa kartes nekad nav bijušas lētas. Tomēr, ja atceramies senākus laikus, šī nebūt nav dārgākā grafiskā karte. Nvidia 8800 Ultra tās pirmsākumos maksāja virs 500 latiem. Grafisko karšu entuziasti, kuri vēlas iegūt visaugstākos rezultātus, būs ar mieru ieguldīt 400 Ls grafiskās kartes budžetam.

Pilnu kartes aprakstu varat izlasīt xbit labs aprakstā..

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: